ভাই আমি 17000 থেকে 18000 হাজার এর মধ্যে একটা ফোন কিনব ফোন এর ক্যামেরা অনেক ভালো হতে হবে আর ব্লার সিস্টেম থাকতে হবে কোন ফোন টা সার্বিক বিবেচনায় ভালো হবে ভাই সাজেস্ট করুন

Samsung M20. এটা কিনতে পারেন। ৩জিবি র্যাম,৫০০০ mAh ব্যাটারি,৪জি সাপোটেড।

Ronu

আপনি Redmi note 6 pro কিনতে পারেন ↓

image image

image

(3 GB)

বিস্তারিত

Umidigi One ফোনটা ভাল হবে।

Price in Bangladesh: 15,900 Tk.

Network Scope 2G, 3G, 4G

Battery Type & Performance Lithium-ion 3550 mAh (non-removable)

- 15W Wireless Fast Charging

Body & Weight 148.4 x 71.4 x 8.3 millimeter, 180 grams

Camera Factors (Back) 6-element lens, f/2.0 aperture, dual LED flash, panorama, auto face recognition

Camera Resolution (Back) Dual 12+5 Megapixel

Camera Resolution (Front) 16 Megapixel (5-element lens, f/2.0 aperture, selfie countdown, auto face recognition)

Chipset MediaTek Helio P23

Colors Available Twilight, Carbon Fiber

Display Size & Resolution 5.9 inches, HD+ 1520 x 720 pixels (287 ppi)

Display Type 19:9 ratio FullSurface Incell Touchscreen

Graphics Processing Unite (GPU) Mali-G71 MP2

Memory Card Slot MicroSD, up to 256 GB (dedicated slot)

Operating System Android Oreo v8.1

Processor Octa-core, (4x2.0 GHz & 4x1.5 GHz)

RAM 4 GB

ROM 32 GB

Release Date October 2018

Sensors Fingerprint, Accelerometer, Ambient Light, Proximity, Gyroscope, Geomagnetic Sensor

SIM Card Type Dual SIM (Nano-SIM, dual standby)

USB MicroUSB v2.0, USB Type-C, USB-on-the-go (OTG)

Video Recording Full HD (1080p)

Wireless LAN Yes, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Special Features - Face Unlock

Other Features - Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, Radio, GPRS, Edge, Loudspeaker, Multitouch

অথবা Helio S10 ফোনটা কিনুন।

Price in Bangladesh: 18,990 Tk.

Network Scope 2G, 3G, 4G

Battery Type & Performance Lithium-polymer 4010 mAh

Stand-by: up to 600 hours

Talk-time: up to 42 hours (2G)

Body & Weight 154.5 x 76.5 x 8.3 millimeter, 182 grams (Metal and CNC Unibody)

Camera Factors (Back) LED flash, Sony IMX sensor, autofocus, HDR, panorama mode, face beauty, f/2.0 aperture, smart scan

Camera Resolution (Back) 13 Megapixel

Camera Resolution (Front) 16 Megapixel (Flash lamp, Samsung sensor, f/2.2 aperture)

Chipset -

Colors Available Matte Black, Gold

Display Size & Resolution 5.5 inches, Full HD 1920 x 1080 pixels (400 ppi)

Display Type IPS Touchscreen, Corning Gorilla Glass 3 protection

Graphics processing unit (GPU) Mali-T860 MP2

Memory Card Slot MicroSD, up to 128 GB

Operating System Android Nougat v7.0

Processor Octa-core, 1.95 GHz (64 bit)

RAM 4 GB

ROM 32 GB

Release Date June 2017

Sensors G-Sensor, Accelerometer, Proximity, Light, Compass, Gyro, Hall, Fingerprint

SIM Card Type Dual SIM (Micro + Hybrid SIM)

USB MicroUSB v2.0, USB-on-the-go (OTG)

Video Recording Full HD (1080p)

Wireless LAN Yes, Wi-Fi Hotspot

Special Features - Fingerprint Sensor

- Smart Remote Control

- MaxxAudio Sound System

- Charging Time: 2 hours (Fast Charging: 30min - 47%; 60min - 82%)

- Battery Optimization Mode & Eco Mode (Super Power Saving)

Other Features - Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, Radio, GPRS, Edge, Multitouch, Loudspeaker, HTML5, OTA