Samsung Galaxy J2 Pro এটাই সব চাইতে ভাল ।

Umidigi One  বাজেট কিছু বাড়িয়ে এই ফোনটা কিনুন। ফোনটা ভাল হবে।

Price in Bangladesh: 15,900 Tk.

Network Scope 2G, 3G, 4G

Battery Type & Performance Lithium-ion 3550 mAh (non-removable)

- 15W Wireless Fast Charging

Body & Weight 148.4 x 71.4 x 8.3 millimeter, 180 grams

Camera Factors (Back) 6-element lens, f/2.0 aperture, dual LED flash, panorama, auto face recognition

Camera Resolution (Back) Dual 12+5 Megapixel

Camera Resolution (Front) 16 Megapixel (5-element lens, f/2.0 aperture, selfie countdown, auto face recognition)

Chipset MediaTek Helio P23

Colors Available Twilight, Carbon Fiber

Display Size & Resolution 5.9 inches, HD+ 1520 x 720 pixels (287 ppi)

Display Type 19:9 ratio FullSurface Incell Touchscreen

Graphics Processing Unite (GPU) Mali-G71 MP2

Memory Card Slot MicroSD, up to 256 GB (dedicated slot)

Operating System Android Oreo v8.1

Processor Octa-core, (4x2.0 GHz & 4x1.5 GHz)

RAM 4 GB

ROM 32 GB

Release Date October 2018

Sensors Fingerprint, Accelerometer, Ambient Light, Proximity, Gyroscope, Geomagnetic Sensor

SIM Card Type Dual SIM (Nano-SIM, dual standby)

USB MicroUSB v2.0, USB Type-C, USB-on-the-go (OTG)

Video Recording Full HD (1080p)

Wireless LAN Yes, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Special Features - Face Unlock

Other Features - Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, Radio, GPRS, Edge, Loudspeaker, Multitouch

অথবা Tecno Camon X ফোনটা কিনুন।

Price in Bangladesh: 14,990 Tk.

Network Scope 2G, 3G, 4G (LTE)

Battery Type & Performance 3750 mAh (non-removable), Fast battery charging

Stand-by: -

Talk-time: -

Body & Weight 1578.6 x 75.8 x 7.8 millimeter, - grams

Camera Factors (Back) Autofocus, Quad LED flash, face beauty, auto face detection, HDR, panorama mode

Camera Resolution (Back) 16 Megapixel

Camera Resolution (Front) 20 Megapixel (Dual flash, bokeh effect)

Chipset -

Colors Available Champagne Gold, Midnight Black, City Blue

Display Size & Resolution 6.0 inches, HD+ 1440 × 720 pixels

Display Type 18:9 Full-view IPS Touchscreen

Graphic Processing Unit (GPU) -

Memory Card Slot MicroSD, up to 128 GB

Operating System Android Oreo v8.1 (HiOS based)

Processor Octa-Core, 2.0 GHz

RAM 3 GB

ROM 32 GB

Release Date May 2018

Sensors Fingerprint, G-sensor, Proximity, Ambient Light, E-compass

SIM Card Type Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

USB MicroUSB v2.0

Video Recording Full HD (1080p)

Wireless LAN Yes

Special Features - Face ID

Other Features - Bluetooth, GPS, A-GPS, MP3, MP4, Radio, GPRS, Edge, Multitouch, Loudspeaker

RushaIslam

আপনি Realme 1 ফোনটি নিতে পারেন।দাম - ১৩,৯৯০ টাকা।এছাড়া Redmi Note 5 Pro নিতে পারেন,দাম ১৪,৯৯৯ টাকা।

Ronu

আপনি Symphony i15 কিনতে পারেন
Specifications
  • Android Go 8.1
  • 5.45” Full Vision HD 2.5D Display
  • Narrow Bezel, 8.9 mm Slim
  • 8MP + 5MP Camera with Dual Flash
  • 1.3GHz Quad Core processor
  • 1GB RAM
    • 8GB ROM
    • 3200mAh Li-polymer Battery

Xiaomi ছাড়া অন্য কিছু না।। আমি ৩বছর ধরে ব্যবহার করছি একটি।। বাজেটের মধ্যে কোয়ালিটি ফোন।। ১০০০০-১৫০০০ টাকার মধ্যে বেশ কয়েকটি মডেল রয়েছে।  নিকটস্থ যে কোন শো-রুমে খোঁজ নিয়ে দেখুন।।

আমার মতে Samsung J2 4G edition ফোনটা ভালো।দাম ১১৯৯০ টাকা।

Redmi 7,Samsung m20,Asus zenfone max pro m1 আপনি এই তিনটা থেকে যে কোনো একটি নিতে পারেন।১৫০০০ টাকার মধ্যে এই ফোনগুলো বর্তমানে বেস্ট হবে।এই তিনটি ফোনের স্পেসিফিকেশন গুগলে চার্চ করে দেখতে পারেন।

Hamed

Samsung Galaxy j4+ 10.990 tk Back camera 13 mp Front camera 5 mp 3300 mah battery  Face Unlock Rom 16/32 Ram 2 gb Snapdragon 425