আমি জানিনা কে জিতবে কিন্তু আমি সব সময় বাংলাদেশকে ভালবাসি। বাংলাদেশ জিতলেও আমি বাংলাদেশের পক্ষে,,বাংলাদেশ হারলেও আমি সব সময় বাংলাদেশের পক্ষে...এবার সেটা যেকোনো খেলা হোক বা কম্পিটিশন।

I do not know who will win, but I always love Bangladesh. If Bangladesh won, so i am support of  Bangladesh, If Bangladeah lose, so i am always behalf an any time. I am always in Bangladeshi supporter... Now it's any game or competition.

I don't know who will win but I always love Bangladesh. If Bangladesh wins, I am Bangladesh's side. If Bangladesh loses, I am on Bangladesh's side even now. May it's on a game or a competition.

সময়

I didn't know who will win but I always love Bangladesh. I support Bangladesh either it wins or loses, may it be any game or competition.

I do not know who will win but I always love Bangladesh. Even if Bangladesh wins, I favor Bangladesh, but when I lose Bangladesh, I have always been in favor of Bangladesh ... whether it is any sport or competition.

Ronu

I do not know who will win, but I always love Bangladesh. Although I won Bangladesh, I was always in Bangladesh, but I always bear for Bangladesh ... Now it's any game or competition.